Persoonlijke favorieten:

Blogs

Zen Habits van Leo Babauta

Seth Godin’s Blog van Seth Godin

Brainpickings van Maria Popova

Podcasts

Smart Passive Income van Pat Flynn

The Tim Ferriss Show  van Tim Ferriss

Audioboeken

The LEAN Startup van Eric Ries

The Untethered Soul van Michael J. Singer

Judith van Kolfschoten | Bio

Vroeger zwaaide ik het liefst door de gymzaal of zat ik met mijn neus in de boeken. Tegenwoordig is het park mijn gymzaal, luister ik audioboeken en podcasts en lees ik longreads online. (Check ook de tips hiernaast!)

Een jaar of wat geleden startte ik een culiblog: proeftuin voor kook- en schrijfsels van mijn hand. Met mijn blog was ook de liefde voor WordPress en alle webwerk geboren: ik zag de eindeloze mogelijkheden en, verrassing: ik als taaltalent bleek ook de grammatica van computertaal te begrijpen! Magisch.

In mijn leven voordat ik ondernemer werd, was ik arbeidsbemiddelaar, accountmanager en trainer. Ik heb leren werken met mensen uit allerlei hoeken en zo snel leren invoelen wat nodig was in een bepaalde situatie. Dat ik als mensen-mens in mijn salesfuncties ook commercieel heb leren denken, zul je merken als we gaan samenwerken: ik zorg dat ik voor jou waarde toevoeg, en ik help jou om voor je klanten hetzelfde te doen.

Waar ik sterk en creatief in ben: snel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke websites maken die precies passend zijn voor jou, nu. Een lust voor het oog door de heldere, open stijl en focus op ‘de volgende stap’: de inschrijving, het contactmoment, of wat het voor jou ook is. Ik heb me bekwaamd en blijf me continu ontwikkelen in allerlei zaken die met websites te maken hebben: sociale media/web 2.0, gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie, online marketing. Verder kan ik je begeleiden in je marketingaanpak (nieuwsbrief, sociale media) en helpen sterke teksten te schrijven, in je eigen woorden.

“Toon me je vrienden en ik zeg je wie je bent.” Wil je ook mijn vrienden leren kennen? Zij zijn designers, fotografen, programmeurs, coaches en hemelbestormers met wie ik regelmatig samenwerk en geloof me – ze zijn geweldig.

En dan zijn er nog mijn ‘vrienden’ online: mensen die ik nooit heb ontmoet maar die een enorme inspiratie zijn. Veel van het werk dat ik doe, had niet bestaan zonder hun inspiratie en de genereuze manier waarop ze hun inzichten delen. Maak kennis met ze via de tips hiernaast.

Zin in een ontmoeting? Ik werk regelmatig bij Seats2Meet in Utrecht, een ontmoetingsplek voor ondernemers en ‘nieuwe werkers’. Schuif gerust eens aan. Of vind me op Facebook en Twitter, of neem meteen contact op.