“Je bent heel open, geduldig, toegewijd en hebt een goed oog voor wat een website nodig heeft om gebruiksvriendelijk te zijn en de bezoeker ook tot actie aan te zetten.”

“Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden. Haar luistervaardigheid, snelle brein en grote kennis van zaken maken zo’n proces een plezier.”

“Judith was calm and extremely knowledgeable (…) I feel more inspired to work on my website and business now. Her presence and energy gave me a much needed lift.”
“Je bracht rust, inventariseerde onze wensen, gaf duidelijke adviezen en uitleg in groepsverband. De website is prachtig, schitterend in zijn eenvoud.”
“Judith is quick, sees exactly what is needed and moves with grace from the heart.”

Soms maakt In1DagOnline websites en specials binnen 1 dag. Wil jij er langer over doen? Dat kan natúúrlijk ook! Boek me voor gratis persoonlijk advies. In ca 15 minuten brengen we je situatie in kaart en bepalen we je volgende stappen. Maak nu een terugbelafspraak.

Specials

E-maillijst

50
  • De ‘pot met goud’ van elke ondernemer. Voor professionele nieuwsbrieven in Mailchimp.

Landingspagina

150
  • De kern van je zaak in één pagina met nieuwsbriefinschrijving, in Mailchimp. Bam.

Online course + website

1500
  • Wil je een online cursus maken? Ik begeleid je all the way. Met behulp van Teachable.

Websites in WordPress

Vanaf € 500 inclusief de online cursus Meer impact met je passie t.w.v. € 100!

Basic

250
  • Complete website op basis van een standaard WordPress-template.

In 1 Dag Online

500
  • Complete website op basis van een maatwerk-template. Meer eigenheid.

Pro

1000
  • Professionele website, advies, ontwerp en nazorg op maat.

Pro Plus

1250
  • Professionele website, uitgebreid advies, ontwerp en nazorg op maat.

Expert

1500
  • Al het voorgaande plus extra functionaliteit zoals webshop etc.

Special: E-maillijst

In 1 Dag Online | De tijd is Nu. Geef je vroegste fans een plek om zich op te geven en zie je e-maillijst groeien. Je kunt ook direct nieuwsbrieven versturen én zelfs een online cursus aanbieden!

€ 50

Contact

Special: Landingspagina

In 1 Dag Online | Een stralende landingspagina, heldere boodschap, zelfvertrouwen en focus om je zaak zowel online als offline te profileren. Bezoekers melden zich direct aan voor je mailinglist. De beste start en een must-have voor elke ondernemer.

€ 150

Contact

Website Basic

In 1 Dag Online | Complete website op basis van een eenvoudig, elegant en modern template (WordPress Twenty Seventeen).

€ 250

Contact

Website Kickstart

In 1 Dag Online | Complete professionele website op basis van een uitgebreid standaard template, met optimale inrichting en vormgeving voor jouw situatie.

€ 500
Exclusief templatelicentie (€ 60)

Contact

Website Pro & Pro Plus

WordPress-installatie met (uitgebreid) advies, instructie, ontwerp naar keuze uit vele templates, inrichting met eigen huisstijl (logo, fonts en kleuren). De ideale mix van zelfredzaam en ontzorgd, want je website is professioneel vakwerk en toch ben je ook zelf in control.

€ 1000
Exclusief templatelicentie (€ 60)

Contact

Website Expert

Al het voorgaande met extra websitefunctionaliteit zoals bijvoorbeeld een webshop, boekingssysteem, catalogus of evenementenkalender. Ook verzorgen we je huisstijl, branding, social media, teksten, logo, fotografie en zoekmachineoptimalisatie.

Vanaf € 1500

Contact

Special: Online course & website

Of je nu designer bent, timmerman of yogadocent: in een online cursus kun je ook op afstand mensen inspireren en verbinden. Deel je kennis met studenten of vakgenoten en maak een deel van je inkomsten ‘passief’ en automatisch. Een hele zorg minder!

Vanaf € 1500

Contact

“It is truly a pleasure working with this young woman.”

“k kon jou ook heel makkelijk benaderen met mijn vragen, en ik heb er een leuke hobby aan overgehouden. Dank je wel hiervoor.”

“Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden.”